Meer resultaten voor boot

 
boot
boot WikiWoordenboek.
boot" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. boot op website: Etymologiebank.nl. boot op website: Etymologiebank.nl.
Watersport en Boten Marktplaats.nl.
Diensten en Vakmensen. Roeien en Kano├źn. Surfen, Zwemmen en Waterski├źn. Zeilboten en Toebehoren. boot sloep buitenboordmotor opknapper speedboot kajuitboot consoleboot bootje motorboten en motorjachten rubberboot rib bayliner sup board aluminium boot zeilboot rubberboot met motor kano motorboot visboot vlet. Voor jou In je buurt. Audio, Tv en Foto. Banden en Velgen. Carrosserie en Plaatwerk. Motor en Toebehoren. Interieur en Bekleding. Diensten en Vakmensen. Huis en Tuin. Auto en Vervoer. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Huizen te Koop. Huizen te huur. Mutsen, Sjaals en Handschoenen. Kantoor en Inrichting. Machines en Bouw. Google Play badge App Store badge. Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren.
Boot vaartuig Wikipedia.
Een halfgedekte boot is een boot met een vast voordek. Een gedekte boot is een boot met gangboorden en een voor en achterdek. Een boot van redelijke afmetingen, als zelfstandig vaartuig voor het uitoefenen van beroep of bedrijf gebruikt, noemt men een schuit of in sommige gevallen een praam.

Contacteer ons