Meer resultaten voor kostprijs springkasteel

 
kostprijs springkasteel
verhuurvoorwaarden springkastelen www.Jo-jump.be.
Een familiale verzekering kan zeker nuttig zijn. Is er schade binnenin het kasteel of aan de voorzijde zichtveld, dan betekent dit totaal verlies voor ons en dient de volledige kostprijs van de goederen betaald te worden. Het springkasteel niet betreden met schoeisel.
Springkasteel met glijbaan Maxi Toys.
Feesten en verjaardagen. Cadeauverpakking en kaarten. Robots en interactieve vriendjes. Radio's, bluetooth luidsprekers en miniketens. Fototoestellen en camera's.' Films / DVD / Blu-ray. Keukenaccessoires en theeservies. Pistolen, geweren, zwaarden en Nerf. Huishoudelijk speelgoed en accessoires. Alles voor school. Spellen voor op de speelplaats. Rugzakken, boekentassen en pennenzakken. Brooddozen en drinkflessen. Decoratie en mode. Dekens en kussens. Diversen en gadgets. Schoonheid en Make-up. Spaarpotten, juwelenkistjes, gadgets. Puzzels 500 tot 1000 stukken. Raketsporten en spelen. Tafelvoetbal, Biljart, Air Hockey, Tafeltennis. Boksen en Gevechtssporten. Plastic en schuimstofballen voor kinderen. Sleeën en winterspelen. Rolschaatsen, rollerblades en skateboards. Fietsen en driewielers. Buiten en tuinspeelgoed. Schommels en accessoires. Tuinmeubelen voor kinderen en schommelwippen. Trampolines en accessoires. Tuinspeelgoed en kindertuingereedschap. Behendigheids en schietspellen. Actie en superhelden. Accessoires voor Superhelden. Barbie en modepoppen. Poppenhuizen voor modepoppen. Accessoires voor modepoppen. Poppen en babypoppen. Accessoires voor poppen. Pluche en knuffelberen. Tekenen, kleuren en schilderen. Tekenen en kleuren. Borden en staanders. Gummen, stickers en glitter. Boetseerklei, etsen en boetseren. Juwelen, mode en schoonheid. Juwelenontwerp en parelcreaties. Accessoires voor consoles. Verkleedkledij voor jongens. Verkleedkledij voor meisjes. Hoedjes, confetti en serpentines. Tafeldecoratie en servies. Cadeauverpakking en kaarten. Cadeaupapier en cadeaukzakjes. Buitenspeelgoed en sportartikelen. Buiten en tuinspeelgoed. Springkasteel met glijbaan.
Pruts en Tijl springkastelen.
U dient het zwembad zelf te vullen met water en bij ophalen dient het leeg en proper te zijn. Afmetingen: 11m diep en 45m, breed en 4m hoog; de blazer komt aan de zijkant: extra 3m voorzien! Opgelet: voor de levering van dit springkasteel is een vrije doorgang van minimum 1 meter breed noodzakelijk! Aantal kinderen per keer: 12. Kostprijs: 180, euro vervoerskosten.
Huurvoorwaarden.
Bij annuleren de dag van leveren wordt er een kostprijs van 50% aangerekend. Gratis annuleren kan bij zeer slechte weersomstandigheden. Het gebruik van het springkasteel is alleen toegestaan onder toezicht van een volwassen persoon. Het gebruik van eten en drinken in het springkasteel is verboden. Schoeisel, scherpe voorwerpen, juwelen en hete voorwerpen zijn verboden. Het gebruik van water, zand, modder en andere is verboden in het springkasteel. Het is verboden op de buitenwanden te klimmen. De huurder gaat akkoord met de staat waarin het materiaal zich bevindt.
Studio Megasound Verhuur van professionele licht en geluidsinstallaties met of zonder DJ.
KOSTPRIJS: 300 euro. Spring een gat in de lucht op jouw feest of evenement met dit overdekt springkasteel. 5.2 m lang, 4 m breed, 38, m hoog. Huurprijs is 100 / dag geleverd, geplaatst en terug opgehaald binnen de straal van 20 km rond Zomergem.
Kleuter Vanaf 3 jaar Springkussen kopen? BESLIST.be Springkasteel kopen.
Met de Jump-O-Lene kunnen de kinderen veilig, ultiem speelplezier belevenDit opblaasbare springkussen heeft een opblaasbare vloer en zachte wandenDit springkasteel is zowel geschikt voor binnen als buitengebruikAfmeting opgeblazen: 203 x 69 cmGeschikt voor 2 kinderen maximaal 54 kg Dit artikel heeft ean 6941057442679.
Springkastelen kopen? Bestel eenvoudig online DreamLand.
Happy Hop springkasteel Castle met glijbaan. Happy Hop springkasteel met glijbaan 13 in 1 Bouncy Castle. Happy Hop springkasteel Firework. Happy Hop springkasteel met glijbaan 8-in-1. Happy Hop springkasteel Bouncy Castle met glijbaan en badje. Happy Hop springkasteel Dragon Quest. Happy Hop springkasteel met glijbaan 7-in-1. Vergelijk Meer aan de vergelijking toevoegen Toegevoegd. Leveren en afhalen. Wat is Xtra? Maak jouw verlanglijstje. Kies het juiste cadeau. Wie zijn we. Onze winkels afhaalpunten. Duurzaamheid bij DreamLand. Algemene voorwaarden DreamLand. Algemene voorwaarden Xtra. Wil je ons volgen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Webnieuws Wichelen.
De controles zijn dus nodig. Wichelen De gemeentelijke uitleendienst stelt voortaan ook haar springkasteel ter beschikking voor wie dat wil ontlenen. De kostprijs voor de huur bedraagt 50 euro en de waarborg 250 euro. Organisatoren die het springkasteel ontlenen moeten ook verplicht een ongevalleverzekering afsluiten.
Springkasteel multiplay krokodil te huur.
Kostprijs huren springkastelen Fun for kids.: Weekenddag incl.vrij of feestdag 145 Euro/dag. Weekdag 135 Euro/dag. Midweek ma-vrij 290 Euro. Korting 2 de dag 50%. Springkasteel Opblaasbare krokodil. Springkasteel klimtoren Monkey. Springkasteel multifun feest. Springkasteel Multiplay unicorn. Springkasteel Vijfhoek kabouter. Springkasteel Multifun jungle.
Verjaardagsfeestje in Bleukens Gemeente Balen.
Je kan kiezen om enkel het sportcomplex te huren of je kan er ook de obstakelbaan springkasteel bijhuren. voorzie 3 volwassenen voor de opbouw en afbraak van de toestellen. Je kan het springkasteel huren voor max. 3 uur, opstellings en afbraaktijd inbegrepen!
Verhuur verkoop van springkastelen en partytenten Springkasteel kopen.
Heb je interesse in één van onze springkastelen om te kopen? twijfel niet om ons te contacteren en kom vrijblijvend het springkasteel bekijken. Goedkoop springkasteel kopen? Een springkasteel kopen aan een zeer scherpe prijs zonder aan kwaliteit in te leveren.

Contacteer ons