Zoeken naar aanvragen

 
aanvragen
Omgevingsvergunning aanvragen Ondernemen in Antwerpen.
Wanneer u één van de onderstaande aanvragen, verzoeken, meldingen of mededelingen wil indienen bij de stad, dan verloopt dit vanaf 1 januari 2018 via het Omgevingsloket. Werken met architect of een aanvraag ingedeelde inrichtingen of activiteiten van klasse 2 milieu: het Omgevingsloket moet gebruikt worden om een dossier in te dienen.
Achtergestelde lening op drie jaar aanvragen PMV.
een stelselmatige afbouw van het aantal voltijdse equivalenten in tijdelijke werkloosheid. een minimale effectieve tewerkstelling van 60% van het aantal voltijdse equivalenten per einde 2019 tegen uiterlijk eind 2021. De versoepeling van de minimale tewerkstellingsvoorwaarden is altijd van toepassing op ondernemers in de autocar, autobus en taxisector. Ondernemingen die geen achterstal hadden op hun lopende kredieten of bij de belastingen, BTW of sociale zekerheidsbijdragen op 1 september 2020 of minder dan 30 dagen achterstal op haar lopende kredieten of bij de belastingen of sociale zekerheidsbijdragen op 30 september 2020. Indien de Kredietnemer beschikt over lopende bankfinanciering: de bevestiging van de banken dat zij de bestaande kredietopeningen en werkkapitaallijnen van de Kredietnemer onder de bestaande voorwaarden gedurende minstens 6 maanden zullen behouden, behoudens in het geval van contractuele wanprestatie. De achtergestelde lening op 3 jaar richt zich op 2 doelgroepen.:
Inzameldoosje aanvragen Bebat.
Over welke batterijen gaat het? Veilig omgaan met batterijen thuis. Tips voor juist gebruik. Zakjes aanvragen voor een inzamelpunt. Bezoek aan Villa Pila. Bebat in cijfers. Hoe bereik je Bebat? 0800 97 521. Vraag hier een inzameldoosje en zakjes aan!
Dossier loopbaanonderbreking en tijdskrediet Sociale Zekerheid.
Dien je aanvragen loopbaanonderbreking of tijdskrediet in. Gebruik de onlinedienst Loopbaanonderbreking en tijdskrediet om je aanvraag in te vullen! De onlinedienst zorgt voor een vlot verloop. De aanvraag bestaat immers uit twee delen: zowel jij als je werkgever moeten een stuk invullen. Dit zijn de stappen.: Je werkgever vult zijn gedeelte online in.
Hoe vraag ik een vergoeding aan voor mijn beroepsziekte? privé Federaal agentschap voor beroepsrisico's.'
Als u ziek bent en u professioneel bent blootgesteld geweest aan een beroepsrisico dat die ziekte kan veroorzaken, kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding voor die beroepsziekte. Een voorbeeld: u hebt in een mijn gewerkt en lijdt nu aan stoflong een ziekte die op de lijst staat.
Gevelplant aanvragen Stad Brugge.
Je staat zelf in voor het verwijderen van de plant, de dienst Openbaar Domein zal kosteloos het voetpad in oorspronkelijke staat herstellen. Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening op het bouwen, verkavelen en op de beplantingen. Online aanvragen Telefonische afspraak. Kunnen we deze pagina nog verbeteren?
Dossier loopbaanonderbreking en tijdskrediet burgers RVA.
Daarna kunt u uw deel aanvullen door op onderstaande link te klikken. U ontvangt de bevestiging van de RVA in uw e-Box. Voor meer uitleg kunt u de handleiding en de instructiefilms op deze webpagina bekijken. Indien u uw aanvraag niet elektronisch kunt doorsturen, kunt u steeds het aanvraagformulier invullen dat u vindt op deze website. Een aanvraag indienen of het dossier consulteren. Bent u werkgever, ga dan naar: Tijdskrediet en loopbaanonderbreking aanvragen werkgevers. BreakatWork: bekijk hoeveel maanden u nog kan opnemen. Via de onlinedienst BreakatWork komt u te weten op hoeveel maanden en dagen tijdskrediet, loopbaanonderbreking of thematisch verlof u nog recht hebt. Voor meer uitleg bij BreakatWork kunt u het instructiefilmpje onderaan deze pagina bekijken. Onze documenten met de nodige uitleg. Zich online identificeren met Itsme PDF.
Aanvragen pvb VAPH.
Ze komen niet in aanmerking voor een persoonsvolgend budget. Besluit van de Vlaamse Regering van 27 november 2015. Over het VAPH. You must have JavaScript enabled to use this form. Hulpmiddelen opent dialoog. Alles over hulpmiddelen en aanpassingen. Voor welke hulpmiddelen en aanpassingen kunt u een tegemoetkoming aanvragen?
DigiD: Aanvragen Persoonsgegevens.
Woont u in Lelystad? En woont u in een genummerde straat bijvoorbeeld Kogge 01-05? Vul dan alleen uw eigen huisnummer in. Hoe gaat DigiD met mijn persoonsgegevens om? Dit antwoord is momenteel verborgen. Selecteer de vraag om het antwoord te openen. In de privacyverklaring van DigiD en DigiD Machtigen staat wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens, welke persoonsgegevens worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. Verder wordt beschreven aan wie de persoonsgegevens verstrekt kunnen worden, wat de rechten zijn van de gebruiker en hoe deze rechten kunnen worden uitgeoefend.
Studietoelagen hoger onderwijs Studietoelagen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Dossier kleuter lager en secundair onderwijs. Heb je een vraag over dossiers van kleuter, lager en secundair onderwijs uit 2018? Stuur ons een bericht. Wil je nog een dossier voor academiejaar 2020-2021? Stel je profiel in tot 1 juni 2021.
Hoe vraag ik mijn pensioen aan? Federale Pensioendienst.
bij de Pensioendienst: ga naar een Pensioenpunt. Coronavirus: Hoe kan ik mijn pensioen of IGO aanvragen nu de Pensioenpunten en de gemeentehuizen gesloten zijn? my pensio n.be en pensioenaanvraag.be blijven de snelste en meest efficiënte manieren om uw pensioen of IGO aan te vragen.

Contacteer ons