Meer resultaten voor springkasteel met zwembad

 
springkasteel met zwembad
springkasteel super nemo I Uitgebreid springkasteel I Springboerke in Olen.
Omdat het springkasteel een dak heeft, kan dit Multiplay springkasteel ook worden ingezet tijdens de wat regenachtige dagen of bij veel zon. Aantal personen: 10 personen. Met zwembad: 500, x 950, x 460, B x L x H. Zonder zwembad: 500, x 800, x 460, B x L x H.
Nieuw springkasteel voor zwembad Den Bessem zorgt elke woensdag en zaterdag voor extra zwemplezier Foto hln.be. Spinner. Sluit.
Springkastelen Yvents.
Prijs voor 1 dag: geleverd, opgesteld, afgebroken en opgehaald. mega krok met zwembad. B x D x H. 11 x 55, x 42, meter. 180 / 200. Prijs voor 1 dag: geleverd, opgesteld, afgebroken en opgehaald/ met zwembad. BEL 0468 333 202.
Multiplay Brandweer Super Springkasteel Partylife.
Super Springkasteel met obstakels, glijbaan en plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het Multiplay Super springkasteel Brandweer is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op deze uitdagende attractie! Dit springkasteel is zowel verkrijgbaar met als zonder zwembad, zeker vermelden bij de bestelling.
Huur Springkasteel Super Beach met zwembad JNA-Rent.
Het brengt je onmiddellijk in warmere sferen. Dit grote springkasteel, ook vanbinnen: is overdek en heeft een dubbele lange glijbaan. Ideaal voor jong en oud! Deze multiplay tijdens de hete zomerdagen een must. Dit opvangbad kan gevuld worden met water en zorgt voor nog meer fun.
Springkastelen.
Afmetingen lxbxh6 m x 4.5m x 4m. Plezier maken met The Minions! Dit superleuke springkasteel is overdekt en voorzien op de zijkant van een glijbaan. Huurprijs voor 1 dag: 135 btw incl. Huurprijs voor 2 dagen: 210 btw incl. Afmetingen lxbxh5 m x 6m x 4m. Voor alle fans van actie en avontuur is er deze spannende obstakelrun! Dit springkasteel is overdekt en binnenin voorzien van een obstakelrun met klimmuur, glijbaan en 2 obtakels. Huurprijs voor 1 dag: 160 btw incl. Huurprijs voor 2 dagen: 235 incl. Afmetingen lxbxh 9m x 5m x 4m. De Superkrokodil is 1 van onze toppers, tal van obstakels, een steile klim en een unieke glijbaan. Bovendien kan je hier ook een zwembadje aan plaatsen. Wie overwint de scherpe tanden van deze super grote krokodil? Optie: zwembad 60.
Feestartikelen Bostoen Springkastelen Zwembad slide.
Home Springkastelen Zwembad slide. Deze slide is speciaal ontworpen om te kunnen koppelen aan eender welk zwembad, jacuzzi., Balle bad, Bezorg u kinderen een onvergetelijke dag met dit leuke extraatje. Door zijn leuke. Prints wordt dit een echte eyecatcher op het feest.
Verhuur verkoop van springkastelen en partytenten Springkasteel unicorn slide.
Kinderen kunnen zich er uren op amuseren en is zeer geschikt om te plaatsen aan een zwembad. Reserveer nu het springkasteel unicorn slide en geniet van onze meerdaagse actie! Heel weekend 150. Hele week 180. Woensdag 130 uitgezonderd op een feestdag. Mooi weer garantie! Aanhoudende regen op de dag van plaatsing? U kan het springkasteel kosteloos annuleren tot op de dag zelf. Een indoor feestje of evenement? Van oktober t.e.m. maart geniet je van 20% indoor korting op een springkasteel naar keuze! Last minute een springkasteel huren? Neem gerust contact met ons op en we doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
ZWEMBADATTRACTIE KRAB HUREN SeNo-Events.
TOEVOEGEN AAN OFFERTE AANVRAAG. Verder winkelen Categorie: Verhuur Springkasteel Steenokkerzeel Tags: springkasteel, water, zwembad. seno-events is top nummer 1 wat betreft het huren van attracties en spelen voor zwembaden. deze kab van 12 m verhuurt seno-events aan de beste prijs en service. via de achterkant klauter je op de indrukwekkende krab om springend en dansend over originele obstakels de glijbaan op te zoeken en naar beneden te glijden tussen de krab. een must voor elk waterfeest! Afmetingen Zwembadspel Krab Opgesteld. breedte: 2 m. lengte: 12 m. hoogte: 21, m. afmetingen opgerold: 12, x 14, m. 140 kg blower: 15kg. opzetten afbreken: 2 personen. benodigde ruimte: 18 x 8 meter. benodigdheden: elektriciteit 11kw, constante luchttoevoer nodig. wordt geleverd met verlengde luchtpijp.
Pruts en Tijl springkastelen.
U dient het zwembad zelf te vullen met water en bij ophalen dient het leeg en proper te zijn. Afmetingen: 11m diep en 45m, breed en 4m hoog; de blazer komt aan de zijkant: extra 3m voorzien! Opgelet: voor de levering van dit springkasteel is een vrije doorgang van minimum 1 meter breed noodzakelijk! Aantal kinderen per keer: 12. Kostprijs: 180, euro vervoerskosten.
springkasteel met zwembad
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons