Meer resultaten voor springkasteel voor binnen

 
springkasteel voor binnen
Home.
De eerste boekingen voor 2021 zijn reeds binnen. Wacht er niet te lang mee, want anders kunnen we je niet voorthelpen. Doe het online of via 0476/09 12 12. Wij leveren en plaatsen onze springkastelen gratis tot 20 km van ons magazijn in Meerhout. Voor verdere verplaatsingen rekenen we 030, euro per km aan. Gratis slecht weer garantie: U kan kosteloos annuleren bij slecht weer. Jumpies, springkasteelverhuur uit Meerhout. Jumpies is gevestigd in Meerhout en gespecialiseerd in de verhuur van springkastelen.
Springkastelen en Attractieverhuur Leo Dries.
Springkastelen zijn beslist dé specialiteit van Attractie Verhuur Dries! U kan bij ons een springkasteel huren in verschillende formaten, kleuren en themas, en dit altijd aan een zacht prijsje! Door het huren van een springkasteel of andere attractie maakt u van ieder feest een succes! Keuze uit meer dan 300 gezelschapsspellen en attracties, voor binnen en voor buiten. Om een attractie te huren of voor meer informatie kan u ons contacteren via.:
Springkastelen.
Aantal kinderen: 10 tot 12 jaar. Met leuke gadgets binnenin. Huur direct Meer info. Huur voor 1 dag in de week: 12500., Huur voor 1 dag in het weekend: 13900., Huur voor 2 dagen in het weekend: 21000., Huur promo-namiddag: 10500., Afmeting: L 650, m /Br 400, m/ hoogte 365, m. Aantal kinderen: 10 tot 12 jaar. Glijbaan en interne spelen. Huur direct Meer info. Springkasteel Kleuter Play center. Huur voor 1 dag in de week: 5500., Huur voor 1 dag in het weekend: 6000., Huur voor 2 dagen in het weekend: 9000., Huur promo-namiddag: 4500., Afmeting: 360, x 300, x 240, m. Aantal kinderen: 4 tot max 5 jaar. NIET VOOR GROTERE KINDEREN. Levering in tot 5 km rond Jabbeke. Anders op afhaalbasis. Gewicht 29 kg. Huur direct Meer info. Springkasteel Little friends. Huur voor 1 dag in de week: 12500., Huur voor 1 dag in het weekend: 14500., Huur voor 2 dagen in het weekend: 21500., Huur promo-namiddag: 10500., Afmeting: 5 x 55, x 35m., Aantal kinderen: 12 tot 12 jaar. Huur direct Meer info. Springkasteel Mini circus.
Koetje Springkasteel Partylife.
52, x 40, x 45, m. Rondom het springkasteel dient u 1 meter vrije ruimte te voorzien. 1 Dag, Afhaalprijs, Week, Weekend. Slecht weer garantie. Wordt het slecht weer op de dag dat u gehuurd heeft? Geen nood, u kan de bestelling kosteloos annuleren of verplaatsen. In een straal van 20 km rond Antwerpen leveren we uw partytent gratis aan huis. Wilt u meerdere partytenten huren? Wil u een partytent huren voor een langere periode? Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen! Snelle, duidelijke communicatie. In 90% van de gevallen ontvangt u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte met duidelijke, transparante afspraken en voorwaarden.
Speeltuin Binnenspeeltuin Repespeeltje.
In het Repespeeltje kan je naar hartelust rondslingeren en rondhollen en dit zowel binnen als buiten. In de speelkooi zijn er de draaitollen, reuzenballen, klim en kruipzones. Springen kan je op de trampoline of in het springkasteel. We zorgen ervoor dat er regelmatig nieuwe attracties zijn. De peuters kunnen terecht in de kruip en speelzone die speciaal voor hen is ingericht; spelen met de reuzenblokken! Bij goed weer is er de buitenspeeltuin. met springkasteel en terras. speeltuin, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, kinderen, kind, peuter, ouders, springkasteel, trampoline, glijbaan, eten, feestjes, pannekoeken, formules, geraardsbergen, brakel, lierde, zottegem, ninove, springkastelen, huur, verhuur.,
Springkasteel Jantje de Clown Huppeldepup springkastelen.
Mensen met hart of nekproblemen of zwangere vrouwen wordt afgeraden het luchtkussen te gebruiken. Binnen treden in de constructie via de luchtuitlaten is ten strengste verboden. Het dragen van schoenen is niet toegestaan. Om verstikking te voorkomen NOOIT eten en drinken op het springkasteel. De attractie mag ondanks alle verankeringen nooit gebruikt worden bij windkracht 4 of hoger. Het springkasteel is NIET geschikt voor volwassenen.
Veel gestelde vragen SPRING en ZO.
Tot wanneer kan ik gratis annuleren indien ze regen voorspellen? Gratis annulatie kan tot 24 uur 1 dag voor levering. Wat moeten we doen als we een springkasteel huren en het regent? In de eerste plaats proberen we een oplossing te zoeken: kan het kasteel binnen geplaatst worden, kunnen we eventueel spelletjes in de plaats aanbieden, Het springkasteel moet altijd opgeblazen blijven tot wij toekomen, ook bij regen.
Onze kastelen Archieven Springkasteelgent.be.
Tof en kleurrijk overdekt springkasteel met junglemotief in full-colorprint waarop kinderen van alle leeftijden zich goed voelen. Kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Verder lezen Voeg toe aan vergelijking. De droom om samen met een dolfijn door zee te springen wordt werkelijkheid.
Franajump verhuur van springkastelen.
Welkom bij Franajump. Bent u op zoek naar een springkasteel om uw feestje, communie, lentefeest, wijkfeest of opendeurdag op te vrolijken? Dan kunt u ons altijd contacteren via facebook of op 0478 48 19 28. No front page content has been created yet. Bijna al onze springkastelen zijn voorzien van een regen of zonnedak! Veiligheid, netheid betaalbare prijzen, dat is onze leuze! Wij bieden u kwalitatief hoogstaande springkastelen aan een schitterende service, daarom werken wij enkel met boing/zizo springkastelen, deze zijn gekeurd en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen! Neem een kijkje in ons aanbod en geef ons een seintje, wij zorgen voor de rest. Al onze prijzen zijn all-inn. Franajump wenst u alvast een geslaagd feest en veel jumpfun! THE TRAIN, TOPPER IN ONS GAMMA. Laat het avontuur beginnen in onze kleurrijke trein, ontdek de obstakels en jump er op los. Tevens met een leuke glijbaan en overdekt. Dat wordt alvast een leuke rit! Kan ook binnen geplaatst worden. Afmetingen: 4m x 55, m. te huur aan: 125 voor 1 dag.
Springkastelen kopen? Bestel eenvoudig online DreamLand.
Trampolines en Accessoires 43. Tuinmeubelen voor kinderen 28. Zandbakken en Strandspeelgoed 61. Buitenspeelgoed outlet 1. Buitenspeelgoed Inspiratie Tips 1. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Artikelen 1 9 van 9. Happy Hop springkasteel Clown. Happy Hop springkasteel Crown. Happy Hop springkasteel Castle met glijbaan. Happy Hop springkasteel met glijbaan 13 in 1 Bouncy Castle. Happy Hop springkasteel Firework. Happy Hop springkasteel met glijbaan 8-in-1.
Springkasteel multiplay krokodil Springdis.
Voor levering door het huis dient er vooraf contact opgenomen te worden om het te bespreken. 1m vrije ruimte rondom het springkasteel. Iemand ter plaatse die ons kan zeggen waar het springkasteel exact moet komen OF er moeten op voorhand duidelijke afspraken gemaakt worden. Genieten van een leuke dag, weekend of week. U betaald ofwel op voorhand op onze rekening of u betaald cash bij levering. Al onze prijzen zijn BTW inbegrepen. Springkasteel multiplay krokodil. springkasteel multiplay krokodil. Langs de mond met tanden kruipen de kinderen binnen in de krokodil.

Contacteer ons